Rolls-Royce Spectre – primul model electric 100% al producătorului

Inclusiv cei mai mari producători de automobile din lume sunt din ce în ce mai interesați de lansarea modelelor de mașini electrice. Este un trend pozitiv care ne bucură! Grija față de mediul în care trăim este un semnal pozitiv care nu poate să genereze decât lucruri foarte bune.

Rolls-Royce Spectre va apare în anul 2023!

Potrivit reprezentanților companiei Rolls-Royce, primul model de mașină 100% electrică este preconizat să fie lansat la sfârșitul anului 2023. Nu trebuie să uitam nici de modelele 102EX prezentat în anul 2011 și nici de 103EX prezentat publicului în anul 2016.

Despre noul model Spectre se spune că acesta va fi un model asemănător cu modelele clasice Ghost și Phantom. Conform procedurilor, prototipurile noi vor parcurge un traseu de 2,5 milioane de kilometri.

Este foarte interesant de subliniat faptul că, până în anul 2030, celebra companie britanică Rolls -Royce va ajunge la un portofoliu impresionant, format numai din mașini ecologice.

Va fi foarte interesant de urmărit ce performanțe tehnice se vor atinge din nou. Deocamdată nu există foarte multe informații despre acest lucru. Sperăm ca în curând, reprezentanții oficiali ai producătorului britanic, să furnizeze curând noutăți despre acest nou model de mașină de lux.

Mai mult ca sigur că nu ne va dezamăgi, nici în ceea ce privește design-ul, eleganța, fiabilitatea și tehnologia de înaltă clasă.

Foarte așteptat este și prețul noului model, care probabil că va fi la fel de ridicat, luând în calcul calitatea și procedeele manuale multiple de montare.

Te-ar putea interesa și

Primul automobil cu formă aerodinamică din lume

Este un lucru cu care România se mândrește mult! Primul automobil cu formă aerodinamică din lume a fost inventat de către un...

Mașini second-hand scumpe și foarte frumoase, disponibile în România

Nu trebuie să fim pasionați de industria constructoare de automobile pentru a recunoaște meritele companiilor care produc modele foarte performante și atrăgătoare...

6 sfaturi utile de care trebuie să ții cont înainte de a crea un site web

Internetul a făcut viața oamenilor mai ușoară în multe privințe. Pe de o parte, informații despre orice subiect pot fi găsite rapid și...

Mașini de epocă celebre

Mașinile de epocă reușesc cu succes să impresioneze și mai mult în prezent. Este lesne de înțeles de ce oamenii foarte bogați...