Rolls-Royce Spectre – primul model electric 100% al producătorului

Inclusiv cei mai mari producători de automobile din lume sunt din ce în ce mai interesați de lansarea modelelor de mașini electrice. Este un trend pozitiv care ne bucură! Grija față de mediul în care trăim este un semnal pozitiv care nu poate să genereze decât lucruri foarte bune.

Rolls-Royce Spectre va apare în anul 2023!

Potrivit reprezentanților companiei Rolls-Royce, primul model de mașină 100% electrică este preconizat să fie lansat la sfârșitul anului 2023. Nu trebuie să uitam nici de modelele 102EX prezentat în anul 2011 și nici de 103EX prezentat publicului în anul 2016.

Despre noul model Spectre se spune că acesta va fi un model asemănător cu modelele clasice Ghost și Phantom. Conform procedurilor, prototipurile noi vor parcurge un traseu de 2,5 milioane de kilometri.

Este foarte interesant de subliniat faptul că, până în anul 2030, celebra companie britanică Rolls -Royce va ajunge la un portofoliu impresionant, format numai din mașini ecologice.

Va fi foarte interesant de urmărit ce performanțe tehnice se vor atinge din nou. Deocamdată nu există foarte multe informații despre acest lucru. Sperăm ca în curând, reprezentanții oficiali ai producătorului britanic, să furnizeze curând noutăți despre acest nou model de mașină de lux.

Mai mult ca sigur că nu ne va dezamăgi, nici în ceea ce privește design-ul, eleganța, fiabilitatea și tehnologia de înaltă clasă.

Foarte așteptat este și prețul noului model, care probabil că va fi la fel de ridicat, luând în calcul calitatea și procedeele manuale multiple de montare.

Te-ar putea interesa și

Cum să îți pregătești mașina pentru drumul de Crăciun?

Drumul de Crăciun poate fi o perioadă aglomerată atât pe șosele, cât și în traficul aerian. Dacă intenționați să vă deplasați cu...

Ce este dreptul comercial?

Dreptul comercial este ramura dreptului care se ocupă cu reglementarea relațiilor comerciale, adică a relațiilor juridice care au ca obiect schimbul de...

Cum sa reporniti sistemul de infotainment (navigatia) masinii dvs

Pentru soferii carora le place sa asculte podcasturi si muzica sau cei care au nevoie de ajutor pentru navigare, sistemul de infotainment...

Primul automobil cu formă aerodinamică din lume

Este un lucru cu care România se mândrește mult! Primul automobil cu formă aerodinamică din lume a fost inventat de către un...