Mașini second-hand scumpe și foarte frumoase, disponibile în România

Nu trebuie să fim pasionați de industria constructoare de automobile pentru a recunoaște meritele companiilor care produc modele foarte performante și atrăgătoare de automobile.

            Este o plăcere să conduci o astfel de mașină modernă, chiar dacă prețul poate fi chiar și 300.000 de EURO!

            Mercedes Benz SLR McLaren Roadster

            Specialiștii din domeniul auto o numesc un hipercar adevărat. A fost creat de către compania Mercedes Benz în colaborare cu Mc Laren, pe vremea când companiile erau asociate în realizarea multor proiecte comune. Este vorba despre o mașină construită în fabrica Woking din UK. Caroseria este din fibră de carbon. Motorul este de tip V8, are o capacitate de 5,4 litri, putere de 626 CP. McLaren F1 era dotată cu un motor care avea o putere de 627 CP. Prețul mașinii în urmă cu câțiva ani ajungea la suma de 319.000 EURO, vorbim de versiunea second-hand fabricată în anul 2008, 35.000 km la bord.

            Lamborghini URUS

            Este vorba despre un model second-hand fabricat în anul 2021 care costă aproximativ 365.000 de EURO. Un motor puternic, pe benzină. Un design absolut spectaculos. A fost rulată doar 7000 de km. Mașina este vândută de către un dealer din Germania. Puterea motorului este de 650 CP. Deține suspensie reglabilă, ABS, ESP, încălzire parbriz si oglinzi exterioare, de asemenea scaunul șoferului este încălzit și el. Este o mașină dotată cu o cameră video spate și limitator de viteză.

            Ambele oferte sunt postate pe site-ul revistei Autovit.ro. sunt foarte multe oferte interesante aici, mai ales pentru persoanele care doresc să învestească într-o mașină puternică de marcă.

            Înainte de a achiziționa viitoarea mașină, nu ezitați să consultați cât mai multe oferte interesante. Oportunitățile merită valorificate la maxim, mai ales dacă reușiți să economisiți și sume importante de bani. 

Te-ar putea interesa și