Cele mai scumpe mașini electrice din România

Și noi ne îndreptăm cu pași repezi către o situație de normalitate din punctul de vedere al preferințelor oamenilor de afaceri români. În ton cu cei din străinătate, mulți oameni de afaceri din România își îndreaptă atenția către cele mai performante modele de mașini electrice de lux.

Revista Automarket a realizat chiar un foarte interesant clasament al celor mai scumpe mașini electrice înmatriculate în România pe care vi-l prezentăm în continuare.

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo este una dintre cele mai scumpe mașini electrice înmatriculate în România. Prețul acesteia este de 195.096 EURO, TVA inclus. Are o autonomie de 340 km, accelerează de la 0-100 km în numai 2,8-5,4 secunde. Puterea motorului variază între 408-762 CP. Sunt mai multe modele disponibile care a prețuri diferite, în funcție de performanțele motorului și de îmbunătățiri.

Mercedes-Benz EQS Mercedes-AMG EQS 53 4 MATIC

Este un model foarte elegant de mașină germană. Are un preț de 166.380 EURO. Accelerează prima 100 de kilometri în doar 3,8 secunde. Modelul acesta este prevăzut cu 2 motoare electrice. Este o mașină foarte sobră care impune prin felul în care arată. Există și versiuni mai puțin performante care costă mai puțin.

Tesla Model S Plaid Tri Motor AWD

Celebrul producător de mașini rapide Tesla își face simțită prezența și în România. Modelul Plaid Tri Motor este vândut în momentul de față pentru un preț de 130.970 EURO.

Emisiile sunt 0, prima 100 de kilometri o atinge în doar 2,1-3,2 secunde. Sunt disponibile și versiuni mai puțin performante care au un preț mai scăzut.

Te-ar putea interesa și

Primul automobil cu formă aerodinamică din lume

Este un lucru cu care România se mândrește mult! Primul automobil cu formă aerodinamică din lume a fost inventat de către un...

Mașini second-hand scumpe și foarte frumoase, disponibile în România

Nu trebuie să fim pasionați de industria constructoare de automobile pentru a recunoaște meritele companiilor care produc modele foarte performante și atrăgătoare...

6 sfaturi utile de care trebuie să ții cont înainte de a crea un site web

Internetul a făcut viața oamenilor mai ușoară în multe privințe. Pe de o parte, informații despre orice subiect pot fi găsite rapid și...

Mașini de epocă celebre

Mașinile de epocă reușesc cu succes să impresioneze și mai mult în prezent. Este lesne de înțeles de ce oamenii foarte bogați...