Cele mai scumpe mașini electrice din România

Și noi ne îndreptăm cu pași repezi către o situație de normalitate din punctul de vedere al preferințelor oamenilor de afaceri români. În ton cu cei din străinătate, mulți oameni de afaceri din România își îndreaptă atenția către cele mai performante modele de mașini electrice de lux.

Revista Automarket a realizat chiar un foarte interesant clasament al celor mai scumpe mașini electrice înmatriculate în România pe care vi-l prezentăm în continuare.

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo este una dintre cele mai scumpe mașini electrice înmatriculate în România. Prețul acesteia este de 195.096 EURO, TVA inclus. Are o autonomie de 340 km, accelerează de la 0-100 km în numai 2,8-5,4 secunde. Puterea motorului variază între 408-762 CP. Sunt mai multe modele disponibile care a prețuri diferite, în funcție de performanțele motorului și de îmbunătățiri.

Mercedes-Benz EQS Mercedes-AMG EQS 53 4 MATIC

Este un model foarte elegant de mașină germană. Are un preț de 166.380 EURO. Accelerează prima 100 de kilometri în doar 3,8 secunde. Modelul acesta este prevăzut cu 2 motoare electrice. Este o mașină foarte sobră care impune prin felul în care arată. Există și versiuni mai puțin performante care costă mai puțin.

Tesla Model S Plaid Tri Motor AWD

Celebrul producător de mașini rapide Tesla își face simțită prezența și în România. Modelul Plaid Tri Motor este vândut în momentul de față pentru un preț de 130.970 EURO.

Emisiile sunt 0, prima 100 de kilometri o atinge în doar 2,1-3,2 secunde. Sunt disponibile și versiuni mai puțin performante care au un preț mai scăzut.

Te-ar putea interesa și